13091883_1713386005546916_240947233528896184_n

Qui som?

El Llagut Street Food és un espai on la cuina mediterrània tradicional evoluciona, transformant els nostres plats, convertint-los en expressions experimentals d’alta cuina.

Presideixen l’equip en Ramón i en Gabriel Martí. El ying i el yang; un còctel explosiu ple de sabors. En Ramón gaudeix de tota una vida entre fogons i d’un coneixement excepcional en la matèria. Si s’ajunta això amb l’ímpetu, la perseverança i l’amor per la cuina que desprèn Gabriel, l’èxit està assegurat.

El gran equip de cuina d’El Llagut permet materialitzar el bombardeig constant d’idees aportades pels seus capitans, donant com a resultat tècniques, gustos i textures increïblement reveladores.

Què fem?

Mitjançant la passió i la tècnica, transformem els productes de la nostra terra en plats d'avantguarda. La nostra gestió de quilòmetre zero garanteix la màxima qualitat dels productes. Reduïm les rutes de transport, ens trobem a poca distància dels nostres productes i, així, conservem el gust i les qualitats d’aquests. Per altra banda no necessitem excessos d’embalatge, aconseguint reduir la contaminació. Aquesta tècnica de gestió permet mantenir i reforçar l’economia local, juntament amb les varietats autòctones.

Filosofia

Compromesos amb la terra i els seus productes, així ens sentim a El Llagut. Gaudim d'un gènere i una localització envejables. El nostre repte és reinventar dia a dia els plats mediterranis, trobar un equilibri entre el sabor tradicional i l’espurna experimental, oferint al client una experiència única. L’estratègia a seguir es basa en slowfood; cuinem a poc a poc per menjar amb atenció, prioritzant els productes naturals i locals. Busquem delectar els sentits, accentuant sabors i polint textures. Tot això s’adequa a la distensió i serenitat que només el carrer ofereix.

Al casc antic de Tarragona

Ens trobarás al Carrer de Natzaret número 10, a la Plaça del Rei de Tarragona.

Reservas per teléfon

Únicament fem reservas per teléfon. Trucan’s al +34 977 22 89 38

Sopars de grup

Organitcem sopars per empreses, grups grans etc. Preguntan’s per correu electrónic.

Path 2 Created with Sketch.

El Llagut Street Food
Els nostres productes

Path 2 Created with Sketch.
Path 2 Created with Sketch.