MRG_9091

Qui som?

El Llagut Street Food és un espai on la cuina mediterrània tradicional evoluciona, transformant els nostres plats, convertint-los en expressions experimentals d’alta cuina.

Presideixen l’equip en Ramón i en Gabriel Martí. El ying i el yang; un còctel explosiu ple de sabors. En Ramón gaudeix de tota una vida entre fogons i d’un coneixement excepcional en la matèria. Si s’ajunta això amb l’ímpetu, la perseverança i l’amor per la cuina que desprèn Gabriel, l’èxit està assegurat.

El gran equip de cuina d’El Llagut permet materialitzar el bombardeig constant d’idees aportades pels seus capitans, donant com a resultat tècniques, gustos i textures increïblement reveladores.

Què fem?

Mitjançant la passió i la tècnica, transformem els productes de la nostra terra en plats d'avantguarda. La nostra gestió de quilòmetre zero garanteix la màxima qualitat dels productes. Reduïm les rutes de transport, ens trobem a poca distància dels nostres productes i, així, conservem el gust i les qualitats d’aquests. Per altra banda no necessitem excessos d’embalatge, aconseguint reduir la contaminació. Aquesta tècnica de gestió permet mantenir i reforçar l’economia local, juntament amb les varietats autòctones.

Filosofia

Compromesos amb la terra i els seus productes, així ens sentim a El Llagut. Gaudim d'un gènere i una localització envejables. El nostre repte és reinventar dia a dia els plats mediterranis, trobar un equilibri entre el sabor tradicional i l’espurna experimental, oferint al client una experiència única. L’estratègia a seguir es basa en slowfood; cuinem a poc a poc per menjar amb atenció, prioritzant els productes naturals i locals. Busquem delectar els sentits, accentuant sabors i polint textures. Tot això s’adequa a la distensió i serenitat que només el carrer ofereix.

Més informació

Si necessites més informació o tens algun dubte, truca'ns al 638 067 532

Xarxes Socials

Esdeveniments, fires, etc. assabentat de quan i on anem des del nostre Instagram i Facebook

Restaurant El Llagut

No oblidis que El Llagut neix d'un restaurant situat a la part alta de Tarragona

Path 2 Created with Sketch.
Path 2 Created with Sketch.
Path 2 Created with Sketch.